Kerstmuziekfancyfair en kerstmarkt in en rondom De Kringloop Groesbeek

GROESBEEK – Op zondag 16 december is het niets anders dan kerst, dat de klok slaat. In en rondom De Kringloop aan de Industrieweg 19 in Groesbeek is er tijdens de traditionele kerstmarkt ook een kerstmuziekfancyfair.

Vanaf 12.00 uur is de kerstmarkt geopend terwijl om 13.00 uur er een start wordt gemaakt met de kerstmuziekfancyfair waar een keur aan plaatselijke en regionale artiesten een optreden zullen verzorgen. De presentatie van deze kerstmuziekfancyfair is in handen van Theo van Blitz en krijgt daarbij muzikale ondersteuning van feest-dj Mark. Ook in de verwarmde tent is het goed toeven tijdens de kerstmarkt en fancyfair.

Tijdens dit grote kerstgebeuren zal er een grote donatie plaats gaan vinden aan de Voedselbank Berg en Dal en Heumen. In totaal 99 gezinnen zullen ongetwijfeld wat extra's gaan krijgen van De Kringloop in welke vorm dan ook. Overigens wekelijks doneert De Kringloop al verse groente en fruit aan de voedselbank. De kinderen van de voedselbank mogen met Sinterklaas ook de schoen zetten; ongetwijfeld zullen zij ook verwend worden door De Kringloop, laat dat maar aan André Brouwer over.

Momenteel is er in De Kringloop een keur aan kerstartikelen te koop voor elk wat wills. Gezien het grote succes van De Kringloop Groesbeek zijn ook de openingstijden veranderd. Elk maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur en de laatste zondag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur. Inname van spullen is op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.