Net Aecht kiest nieuwe prins(es)

uit drie kandidaten

GROESBEEK - Carnavalsvereniging Net Aecht kiest zaterdagavond 24 november in zaal De Mallemolen in Groesbeek de nieuwe prins(es) voor het komende seizoen 2018-2019. Hij of zij zal Net Aecht vertegenwoordigen in het Keulen van Gelderland en de verre omtrek. gedurende het komende carnavals-seizoen, hierbij met raad en daad bijgestaan door zijn/haar nieuwe hofhouding en Raad van Elf.

Op deze avond zal eerst afscheid genomen worden van Prins Ummenie d'n 58ste Hennie Albers, die kan terugzien op een geweldig seizoen. Na enkele optredens van lokale schlagerartiesten zal door middel van een bijzondere Wie van de Drie show de nieuwe prins of prinses worden uitgekozen. Wie van de kandidaten past het beste in het profiel van de ideale prins (es). "Wordt het een nek aan nek race of is het van meet af aan al duidelijk? Hoe dan ook, de verrassing zal groot zijn evenals onze verwachtingen van deze nieuwe heerser (es) van Net Aecht." Na de traditionele plichtplegingen neemt hij (of zij) de prinselijke onderscheidingen in ontvangst en zal de nieuwe hofhouding met Raad van 11 worden voorgesteld. Daarna zal het feest verder gaan met afwisselend lokale schlagergroepen en muziek van De Muziekexpress.

Alle carnavalisten uit het Keulen van Gelderland en de wijde omtrek zijn welkom op deze avond. Aanvang 20.00 uur in de grote zaal van De Mallemolen aan de Kloosterstraat in Groesbeek. "We gaan de avond meteen groots van start want de voltallige Tanzgarde van de Krunekroane uit Kranenburg zal de avond op een spectaculaire manier openen. Kom dus allen op tijd."