Ecstatic Chant / Kirtan-Mantra zingen in Groesbeek

GROESBEEK - Kom ook op zondagochtend 30 december het oude jaar uitzingen in een Ecstatic Chant / Kirtan-Mantra-Happening in Groesbeek.

GROESBEEK - Zowel meditatief als uitbundig Ecstatic Chant / Kirtan-Mantra-zingen in call-response vorm, met meeklappen (en indien je wilt ook mee-bewegen), afgewisseld met Stilte-meditatie. Onder begeleiding van harmonium, gitaar en elektronische tanpura en mrdinga. Begonnen wordt met een korte warming-up voor stem & lijf.

"Iedereen kan meedoen, ervaring of mooie stem niet belangrijk. Geschikt voor alle mensen en stemmen! Kom ook zingend mediteren en de Stilte in jeZelf ervaren! Je bent van harte welkom vanaf 9.45 uur. Het zingen is van 10.00-12.00 uur; hierna is er een nazit met thee en wat lekkers in Yogapraktijk Gaia
1e Colonjes 7, Groesbeek. Voorgestelde minimum donatie vijf euro. Je kunt op een kussentje of meditatie-bankje op de grond zitten, of op een stoel, of breng je eigen kussentje of bankje mee. Meer informatie over Ecstatic Chant staat op http://kirtan.nu/ecstatic-chant. Meer informatie over kirtan-mantra zingen op http://kirtan.nu/wat-is-kirtan.