(foto: Dasha Muller - istockphoto)
(foto: Dasha Muller - istockphoto)

Kerstmarkt Groesbeek

GROESBEEK - Op 15 en 16 december vanaf 12.00 uur vindt in het centrum van Groesbeek en binnen en buiten bij Mariëndaal een kerstmarkt plaats. Doordat de BIZ en Evenementen Organisatie Groesbeek de handen in een hebben geslagen is de markt nu uitgebreid. Wij organiseren deze kerstmarkt om een gezellige samenzijn te creëren voor jong en oud.

Op Park Marïendaal staan tal van kramen. Beide dagen wordt de muzikale omlijsting door Muziek Express verzorgd en zal Gino en Lisanne op verschillende locaties een optreden geven. Op zondag zal er ook een gezellige brassband het publiek voorzien van kerstmuziek. Binnen in Mariëndaal staan ook kraampjes en zal er op beide dagen voor de kinderen een schminkster zijn. De kerstman zal ook aanwezig zijn samen met de IJszusjes.

Op het marktplein staan verschillende kramen maar veelal foodkraampjes. De Locomotief BBQ zal er staan waar veel lekkers door Frank Verstegen zal worden klaargemaakt. Ook zal er een curlingbaan liggen waar je je als team voor kunt opgeven bestaande uit vijf personen. Hier zal in competitieverband gespeeltd worden waar je natuurlijk ook nog een leuke prijs mee kunt winnen. Wil je met je bedrijf, voetbalteam, carnavalsclub of gewoon gezellig met vrienden of familie mee doen? Geef je dan op bij info@eogroesbeek.nl.

Ook op dorpsplein kun je terecht bij een aantal kramen en zal Eigenweijs zorgen dat ook daar lekkere versnaperingen zijn.