Afbeelding
Foto:

Feest! Opening Pearle Opticiens Groesbeek

GROESBEEK - Vrijdag 30 november was het zover: Pearle Opticiens opent een gloednieuwe winkel aan de Bellevue 74! Voorheen zat hier Eye Wish Opticiens. Franchisenemer Marco Roelofs is geboren en getogen in Groesbeek. Als achttienjarige begon hij zijn loopbaan als zaterdaghulp bij de Brillenmaker in de Burgemeester Ottenhoffstraat. Hij en zijn team nodigen iedereen uit de opening samen te vieren. Kom ook en kijk je ogen uit!

"De winkel is prachtig geworden! We zijn dan ook supertrots," vertelt de nieuwe franchisenemer Marco Roelofs enthousiast. Aan de wanden van zijn overzichtelijke, gezellige winkel hangen de mooiste monturen.

Metalen frames in subtiele kleuren, uit de Minimal collectie. Opvallend, geometrisch Get Creative design en prachtige, zacht getinte Power Pastels monturen. Natuurlijk ontbreekt ook het new vintage-design niet. "Zelf vind ik deze heel erg mooi." Marco Roelofs laat een acetaat panto zien met een geraffineerde double bridge. "Mooi toch. En vanzelfsprekend hebben we ook allerlei soorten dag- en maandlenzen en nachtlenzen. Samen kiezen we welke contactlenzen het beste bij je passen."

De beste zorg voor je ogen

Meteen vanaf de opening draait hier alles om de allerbeste zorg voor je ogen. "Dat betekent bijvoorbeeld dat elke oogmeting wordt uitgevoerd door een ervaren opticien. Belangrijk, want elk oog is anders en vaak hebben je linker- en rechteroog een andere sterkte nodig. Maar onze experts signaleren ook andere problemen, zoals beginnende staar of een lui oog. Je bent er dus snel bij, als er iets aan de hand is met jouw ogen of die van je kind. Veilig idee, toch?"

"Welkom! Kom langs wanneer het jou uitkomt, of maak alvast een afspraak via www.pearle.nl. Bijvoorbeeld voor een gratis oogmeting! Wij houden ogen graag scherp & gezond. Breng ze eens langs! Worden ze blij van." Pearle. For Happy Eyes.

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Ook is Pearle Opticiens al 59 jaar dé optiek-expert in de gezondheid van ogen. Pearle zorgt voor je ogen, van jong tot oud, je hele leven lang. Wil je meer weten? Kijk op www.pearle.nl.