(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Sebilla van De Kaaspunt:

'Laat de feestdagen maar komen'

GROESBEEK – Wat Sebilla van De Kaaspunt in het winkelcentrum Bellevue in het centrum van Groesbeek betreft mogen de feestdagen komen. Sebilla en Angelique en de overige personeelsleden zijn helemaal klaar voor.

Alles wat je kunt bedenken om gezellig de dagen door te komen is in De Kaaspunt aanwezig. De winkel zit vol met lekkernijen zowel voor tussendoor als bij de borrel. Daarbij horen ook de specialiteiten zoals de Blu '61 de blauw schimmelkaas uit Italië. Deze kaas is gerijpt met Rabusso Passito wijn en cranberry's. Ook de bijzondere kaas 'Ubrianco Di Prosecco' is voorradig.

In verband met de feestdagen zijn er een scala aan gedroogde worsten van de bekende worstenmaker Monsieur Saucisson verkrijgbaar. Ook voor kerstpakketten is men bij Sebilla van de Kaaspunt op het juiste adres. Ze zijn in elke prijsklasse te verkrijgen. Naast de luxe vleeswaren worden er ook dagelijks allerhande noten gebakken, die heerlijk smaken bij een lekker glas wijn. Kortom: voor alle lekkernijen kan men bij Sebilla De Kaaspunt terecht.