Afbeelding
Foto:

Open dag Landgoed Bergzicht

HEUMEN - Zondag 13 januari opent Landgoed Bergzicht de deuren voor iedereen die een kijkje wil nemen in de verschillende ruimtes van het monumentale pand met rijke geschiedenis.

Wat tweehonderd jaar geleden begonnen is als bierbrouwerij met ambtswoning en kuiperij, is nu een evenementenlocatie met diverse sfeervolle ruimtes voor zowel particulieren als zakelijke bijeenkomsten van 10 tot 450 personen. Tijdens de open middag mag u lekker neuzen in de ingerichte ruimtes met diverse sferen en laten we ook een beetje" Bergzicht" proeven.

Nieuw op Landgoed Bergzicht zijn de actieve arrangementen zoals laser kleiduifschieten en ook de nieuw aangelegde kruidentuin, kruidenopleiding en diverse kruidenworkshops onder leiding van Maartje Gruter (Stadskruidentuin Nijmegen). Marloes Heemskerk laat u kennis maken met enkele schilderworkshops, die te boeken zijn vanaf tien personen en te combineren zijn met een Landelijke high tea.

De deuren staan deze middag tussen 13.00 en 16.00 uur voor iedereen open. Natuurlijk zijn Fred en Marieke Kruissen zelf aanwezig om meer informatie te geven over de mogelijkheden en nieuwe arrangementen. Ook voor een kopje koffie en borreltje is de locatie 'Graaf van Heumen' geopend

Open dag: zondag 13 januari 13.00-16.00 uur. Landgoed Bergzicht, Rijksweg 232, Heumen-Molenhoek.