(foto: Rene Hendriks)
(foto: Rene Hendriks) Foto: Rene Hendriks

Kerstviering KBO Beek

BEEK - Vrijdag 21 december vierde de KBO Beek haar kerstviering in hotel 't Spijker, een geweldig aantal leden had de weg gevonden.

Om 14.30 uur begon eerwaarde heer F. Bomers met de eucharistieviering waarbij hij geassisteerd werd door Gerard van der Pluijm, acoliet en Ria Hoogenkamp, lectrice. Het mannenkoor De Hofbrouwers zorgde dat de viering een waardig karakter kreeg, in zijn aansprekende preek ging hij in op de veranderingen in deze tijd. Na de dienst ontvingen de gasten een consumptie waarna het mannenkoor de Hofbrouwers voor ons nog enkele fraaie liederen ten gehore brachten, ook deze keer weer een hoogstaand gebeuren, wat dan ook weer veel applaus opleverde.

De voortreffelijke kerstbroodmaaltijd werd begonnen met een heerlijk pasteitje, waarna eenieder weer volop van genoot van het uitgebreide buffet. Met een woord van dank eindigde deze viering en ook het KBO Beek jaar. "Lid worden van de KBO Beek en een heel kalenderjaar lang alle activiteiten, educaties, uitstapjes en amusement meemaken kan voor twintig euro", aldus GĂ©rard Tesser, voorzitter KBO Beek.