Burgemeester Gradisen
Burgemeester Gradisen

Willem Gradisen, burgemeester Gemeente Mook en Middelaar adviseert: "Doe mee!"

IkPas = 40 dagen zonder alcohol

HEUMEN/MOOK EN MIDDELAAR - Willem Gradisen woont in Mook. Hij drinkt geen alcohol. Bij zijn werk als burgemeester komt dat goed van pas. Want ook voor of na kantooruren zijn er tal van situaties waarop een beroep op hem wordt gedaan. Met een brede glimlach zegt hij: “Ja, altijd fris. In het glas en in mijn hoofd.”

30 of 40 dagen zonder alcohol is voor de burgemeester dus geen uitdaging. Zonder alcohol is een feest voor hem niet minder feestelijk. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend en gemakkelijk. Te veel alcohol drinken ligt snel op de loer. Voor jong en oud. Daarom is hij ambassadeur van de actie en doet een oproep:

“Lezer, Ik daag u uit! Neem uw alcoholgebruik kritisch onder de loep. Gezondheidscentrum Samen Gezond en de Gemeente Heumen en Mook en Middelaar ondersteunen de landelijke actie. Pak een alcoholpauze. Doe mee in januari met de 30 dagen en/of vanaf 6 maart 2019 met de 40 dagen IkPas.

Zonder alcohol bevalt mij goed. Een periode zonder gun ik alle alcoholdrinkers! Beveel dat graag aan. De landelijke actie IkPas, waarbij 40 Dagen zonder alcohol in de Gemeente Heumen en Mook en Middelaar zich heeft aangesloten, is er niet voor niets! ‘Te veel,’ schaadt lichaam en geest. Gun uzelf een periode zonder. Dan ervaart u tal van voordelen. Zie daarvoor www.ikpas.nl. Alle deelnemers wens ik van harte succes.” Fris de lente tegemoet! Neemt u de uitdaging aan?

Nieuws insturen?

REGIO - Wilt u iets onder de aandacht brengen in de regio? Dat kan geheel kosteloos in Hét Gemeente Nieuws! Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' De rest wijst zich vanzelf. Komt u er toch niet helemaal uit, belt u dan gerust even: 0481 464770. Wij helpen u graag verder, zodat ook uw bericht onder de aandacht zal worden gebracht.