Bingo Sionsheuvel

GROESBEEK - Dinsdagmiddag 15 januari is erbij de senioren weer een bingomiddag de aanvang is om 14.00 uur.

De zaal is open vanaf 13.00 uur in het voorzieningenhart Op de Heuvel aan de Ericastraat 39. De jackpot staat op 10 euro. Iedereen is welkom, ook niet-leden.

KBO Malden film

MALDEN - KBO Malden presenteert samen met de bioscoop Cine Twins op dinsdag 8 januari om 15.45 uur de filmvoorstelling The Mercy.

Adres Kerkplein 2 b 6581 A-C Malden. Graag van te voren reserveren via 024 6221346. Op vertoon van de KBO pas betaalt men 7 in plaats van 10.60 euro. Er is volop parkeergelegenheid. De volgende voorstelling is dinsdag 12 februari met de film Les Gardiennes.

Bingo bij Odio

MILLINGEN - Zondag 13 januari presenteert het werkcomité van Odio een bingo avond in haar clubgebouw op sportpark De Hove aan de Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn.

Het prijzenpakket van deze avond is 1.070 euro bestaande uit geldprijzen. De hoofdprijs van deze avond is 230 euro en er zijn twee bonusronden met een eerste prijs van 50 euro. Voor iedereen is er een gratis kopje koffie of thee. De aanvang is om 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur.

Inbraak woning Groesbeek

GROESBEEK – In een woning aan Het Hemeltje in Groesbeek is vrijdag 28 december ingebroken.

Buurtbewoners hebben een donkere auto zien rijden met twee personen, die zich verdacht gedroegen en meermalen door de straten van de Breedeweg reden. De politie is ook op de hoogte gesteld van het verdachte duo en heeft extra patrouille gereden in Breedeweg, maar heeft de verdachte personen niet aangetroffen. Op welke wijze de inbrekers de woning zijn binnengekomen is niet bekend, evenals wat er uit de woning is ontvreemd.