Computercursus: leren werken met DigiD

GROESBEEK - Steeds meer diensten van de overheid zijn digitaal beschikbaar. Denk aan het aanvragen van huur- of zorgtoeslag, het doorgeven van een verhuizing of alle zaken rondom een uitkering, pensioen of kinderbijslag.

Met uw DigiD kunt u alles regelen. Veel mensen vinden dit nog best lastig. Daarom organiseert Bibliotheek Groesbeek in samenwerking met KBO Groesbeek/De Horst deze cursus die bestaat uit zes woensdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur en wordt gegeven door docenten die de onderwerpen stap-voor-stap uitleggen.

De cursus is gratis en een lidmaatschap van de bibliotheek is hiervoor niet verplicht. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek of neem contact op met Antonin van Bergen email: avbergen@obgz.nl of bel 024 3274911

Nieuwjaarsreceptie gemeente

Berg en Dal

BERG EN DAL – De gemeente Berg en Dal houdt haar traditionele nieuwjaarsreceptie op donderdag 3 januari.

Alle inwoners en relaties van de gemeente Berg en Dal zijn van 20.00 tot 22.00 uur welkom in De Mallemolen aan de Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Om 20.30 uur zal burgemeester Mark Slinkman zijn nieuwjaarstoespraak houden. Daarna zal samen het nieuwe jaar worden ingeluid door te toosten met een glaasje bubbels.