(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Drukte bij oudejaarsborrel

De Treffers Groesbeek

GROESBEEK – Bij de Groesbeekse tweede divisionist De Treffers werd vrijdagavond de traditionele oudejaarsborrel gehouden in het clubhuis aan het Nijerf in Groesbeek.

Ruim honderd sponsoren met introducé, bestuur, selectie eerste elftal en afgevaardigden van betrokken commissies waren van de partij. Zij werden welkom geheten door de voorzitter van de businessclub Zuid Wim Zwitserloot, die een terugblik op 2018 presenteerde. Daarna was het gezellig samenzijn op muziek van de Golden Oldies Coverband 'Flashback'. Tijdens het gezellig samenzijn konden de aanwezigen genieten van de hapjes verzorgd door het team van verzorger Jan Maas en van Camping Bij Ons en niet te vergeten van de wijn van Wijnhalle Ranke.

Alle gasten kregen bij het naar huis gaan bloemen aangeboden van sponsor Marco Naterop. Volgens berichten zal de nieuwe trainer tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 5 januari bekend worden gemaakt. Tijdens de oudejaarsborrel werd tevens de businessman van het jaar 2018 van De Treffers bekend gemaakt. Frits Treffers van Slaapsfeer werd uitgeroepen tot Treffers Businessman van het jaar. Frits was totaal verrast dat deze titel hem ten deel viel.