Proefles Qi Gong voor 50 plussers

MILLINGEN - Maandag van 14.00-15.00 uur in het Kulturhus in Millingen aan de Rijn of op vrijdag van 13.00-14.00 uur in de gymzaal van Op de Heuvel kunt u de komende twee weken gratis meedoen met Qi Gong.

Qi gong betekent 'werken met energie'. Het bestaat uit eenvoudige bewegingen die vloeiend herhaald worden. Bij het uitvoeren van de oefeningen is er aandacht voor een juiste houding, een goede ademhaling en een goed voorstellingsvermogen zodat zowel geest als lichaam in balans komen en er energie opgebouwd wordt. Qi gong is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Qi gong is voor iedereen, dames en heren, toegankelijk. Wanneer er fysieke beperkingen zijn kunnen de oefeningen ook zittend uitgevoerd worden. Door de uitgebreide achtergrond van de docent binnen de Traditionele Chinece Geneeskunde worden de oefeningen aangepast aan individuele wensen, bijvoorbeeld de lichamelijke ongemakken.

Het beoefenen van Qi gong brengt je lichaam en geest in balans, het versterkt je immuunsysteem, bouwt je energie op en brengt je in het hier en nu. Deelnemers ervaren onder andere vermindering van stress, verlichting van RSI-klachten, minder hinder van hooikoorts en een verbeterde weerstand. Inlichtingen of opgeven www.kwiekactieveleefstijl.nl of bel 06 13260571