(foto: Ton van der Knijff)
(foto: Ton van der Knijff) Ton van der Knijff

Olieballentoernooi & vrijwilligersavond Switch'87

MILLINGEN - Zaterdag 29 december 2018 vond het Podotherapie Driessen Olieballlentoernooi plaats met een volle bezetting.

Er hadden zich 21 teams aangemeld waarvan één team teleurgesteld moest worden, want met vijf teams op vier velden zit het toernooi vol. De wedstrijden begonnen om 12.30 en waren tegen 17.30 uur uitgespeeld. Van de 20 teams hadden 17 teams hun inschrijfgeld in de vorm van een baksel met als thema Mis(s)baksel 2018 ingeleverd. Keuze genoeg om eens lekker te proeven, elk jaar zit er wel een kunststukje bij dat zo hoge ogen gooit bij Heel Holland Bakt. Een deskundige jury heeft zorgvuldig geproefd en besloten: nummer 1 viel met name op omdat deze er van buiten prachtig uitzag, maar van binnen was ingezakt en toch heerlijk van smaak was. De top drie van de mis(s)baksels is: De Sterretjes (Lara Blom), Sextet 1 (Demi Blom), Annies Angels.

Na de prijsuitreiking volgde het winterbuffet en om 20.00 uur de feestavond die geopend werd met een toespraak van scheidend voorzitter Jorrit van Eck. Er was een jubilaris: Jacqueline Bekker: 25 jaar lid, oud-secretaris en donateur van Switch '87. Helaas kon Jacqueline niet aanwezig zijn en zal zij op een ander tijdstip gehuldigd worden.

Vervolgens introduceerde Jorrit de nieuwe voorzitter van Switch '87, Ton van der Knijff die per 1 januari het stokje van hem zal overnemen. Rond 24.00 uur was de avond afgelopen. Met dank aan de sponsors Podotherapie Driessen, Slapen bij Ons Thuus, B&B In de Lavinde, Restaurant De Thornsche Molen, Sascha Janssen (Interim) Administratie en Slagerij & Catering Kees van der Velden.