Nieuwjaarsreceptie fanfare Wilhelmina

GROESBEEK - Op zondag 6 januari vond de drukbezochte nieuwjaarsreceptie plaats bij fanfare Wilhelmina in Groesbeek. Voorzitter Miel Fransen keek samen met de leden terug naar 2018 waarin de fanfare haar 120-jarig jubileum vierde, het was een prachtig feest.

Daarnaast werd er ook stilgestaan bij het nieuwe jaar dat Wilhelmina voor de boeg heeft, een jaar waarin met name veel aandacht besteed gaat worden aan jeugd en muziek! Standaard muziekonderwijs op de basisschool staat hoog op het verlanglijstje van de vereniging en daar wordt hard aan gewerkt! Natuurlijk werden ook de jubilarissen gehuldigd: Paul Kamps en Guus Kersen beiden 5 jaar lid, Don Wolters, Theo Roelofs en Lianne Roelofs 12,5 jaar lid, Gerrit de Leeuw en Kelly Derksen 25 jaar lid en Toon Heijmans vierde zijn 40-jarig jubileum bij de vereniging. Raymond Saedt is liefst 50 jaar lid van Wilhelmina, maar kon helaas niet aanwezig zijn bij de receptie, echter ze zal zeker later dit jaar nog in het zonnetje gezet worden.

De Wilhelminapluim, een extra waardering voor een lid dat zich op bijzondere wijze voor de vereniging inzet, werd toegekend aan Theo Roelofs! Naast dat Theo een van de basblazers is binnen het orkest, is hij onder andere jarenlang betrokken geweest bij de commissie werving en opleiding en heeft hij sinds vorig jaar de organisatie van de rommelmarkt op zich genomen, een gigantische klus! Muziek mocht deze middag natuurlijk ook niet ontbreken, het opleidingsorkest en de Jeugd Percussiegroep zorgden voor een sfeervolle muzikale omlijsting!