Van links naar rechts: Eveline van Osch, Wilma Peters, Hemmy van Haaren, Marianne Peters, Susanne Luijben, Wiro Willems.
Van links naar rechts: Eveline van Osch, Wilma Peters, Hemmy van Haaren, Marianne Peters, Susanne Luijben, Wiro Willems. Foto:

Popkoor Trente Plus Groesbeek

GROESBEEK - Popkoor Trente Plus is een gezellig zingend en swingend popkoor. Trente Plus staat al enige jaren onder leiding van Reinoud van der Haar en wordt begeleid door een 4 mans-band. Tijdens de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari zijn liefst zes koorleden in het zonnetje gezet: zij zijn allen al 25 jaar lid!

Met veel plezier en enthousiasme dragen deze leden al 25 jaar hun steentje bij aan de vele optredens die Trente Plus in de afgelopen jaren heeft mogen verzorgen. "Lijkt het je leuk om ook met ons mee te zingen? Kom dan een keer bij een repetitie-avond, en ervaar waarom onze jubilarissen nog steeds zo enthousiast zijn. Met ingang van 12 maart verhuist onze vaste repetitie-avond naar de dinsdag en iedereen is welkom om een keer te komen kijken of mee te zingen. Mail naar info@trenteplus.nl voor meer informatie."