De voorstelling 'Hé, waar ben ik?'
De voorstelling 'Hé, waar ben ik?'

Nationale Voorleesdagen in bieb

GROESBEEK - Van 23 januari tot en met 2 februari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats in de bibliotheek. Op woensdag 23 januari kun je in Bibliotheek Malden een workshop ‘Voorlezen met babygebaren’ bijwonen. Op woensdag 30 januari speelt Smoespot Theater in Bibliotheek Groesbeek de vrolijke peutervoorstelling ‘Hé, waar ben ik?’.

Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. Op 23 januari kun je in Bibliotheek Malden een gratis workshop ‘Voorlezen met babygebaren’ bijwonen. Je leert hoe je voorlezen aan baby’s nóg leuker kunt maken. Na afloop krijg je een hand-out met praktische tips mee naar huis.

Tijdens de voorstelling ‘Hé, waar ben ik?’ op 30 januari in Bibliotheek Groesbeek verliest Harry de kater de weg naar huis uit het oog. Onderweg ontdekt hij nieuwe wegen en ontmoet hij nieuwe vrienden. Smoespot Theater maakt van deze voorstelling één groot avontuur voor iedereen. Wil je hier ook bij zijn? Koop vooraf kaartjes via www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen. Biebleden betalen 3,- en overige bezoekers 4,- euro. De voorstelling is geschikt voor kleintjes vanaf 2 jaar en duurt van 15.00 tot 15.30 uur.

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek Gelderland-Zuid. Als je je kind tijdens de Nationale Voorleesdagen bij de balie van een van onze vestigingen inschrijft, krijg je een vingerpopje van Harry de kat mee naar huis. Meer informatie staat op: www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen.