Plezier en balans met Inger van Genderingen. (foto: Laksmi Papenburg)
Plezier en balans met Inger van Genderingen. (foto: Laksmi Papenburg) Laksmi Papenburg

Soundjourney in Yogastudio Malden

MALDEN - Yogasan Inger sluit haar 10-jarig jubileum af met een intiem ligconcert, een muzikale reis naar binnen. Dit concert op zondagochtend 20 januari is de laatste in een reeks workshops waarmee Yogasan Inger het afgelopen jaar gestalte heeft gegeven aan ruim 10 jaar yogalessen verzorgen.

SInds juli 2017 geeft Yogasan Inger yogalessen in de nieuwe yogastudio aan de Zwerfkei 7 in Malden. Een prettige ruimte waar plaats is voor dertien cursisten en er dagelijks yogalessen zijn.

Naast hatha yoga lessen kun je ook een yoga en meditatie les volgen. Ook biedt Inger van Genderingen van Yogasan Inger zwangerschapsyoga aan. Naast de wekelijkse lessen worden er regelmatig workshops en korte cursussen aangeboden. Wegens succes start bv volgende week de korte cursus bekkenbodem en buik.

Tijdens de soundjourney lig je op een matje luisterend naar de klanken van niet alleen klankschalen maar ook een sjamanendrum, een didgeridoo en andere akoestische instrumenten.

Janneke en Danny lopen rond om de klanken over iedereen te verspreiden. Je hoeft dus alleen maar te genieten van deze muzikale reis.

Dit concert is gratis. Aanmelden is noodzakelijk, want vol is vol. Voor aanmelden en meer informatie kijk op de website www.yogasan-inger.nl of bel met Inger op 06 30185766.