(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Wesley en Mandy Simons

openen exclusieve snoepwinkel

GROESBEEK – Er wordt momenteel hard gewerkt in het lege pand van winkelcentrum Bellevue bij de ingang aan de Dorpsstraat. Broer en zus Wesley en Mandy Simons starten er een exclusieve snoepwinkel onder de naam 't Soetrijck, die in de hele regio niet te vinden is.

Zo komt er in de nieuwe winkel een sortering van liefst 250 verschillende soorten schepsnoep alsmede een grote sortering oudhollands snoep. Ook komt er speciale Americanstyle kast, waarin alleen Amerikaanse artikelen, waaronder elf verschillende soorten oreo's te verkrijgen zullen zijn. Bijzonder is ook een geboortekast waarin artikelen staan voor een geboorte van een jongen of een meisje, alles in de kleuren van roze/wit en blauw/wit. Daarnaast verschijnt er een wand van acht meter breed met een groot assortiment van lactosevrij, glutenvrij, suikervrij, biologisch en veganistisch snoep. Een snoepwinkel zonder chocola is geen snoepwinkel, daarom is er de bekende chocolade van Visser uit Heerlen te verkrijgen, alsmede verse nougat uit Frankrijk.

In aanwezigheid van de klanten worden verse fudge bereid. Ook voor ijs kan men terecht zowel waterijs als softijs. Daarvoor wordt een extra loket gerealiseerd bij de ingang van Bellevue. Men kan er overigens zelf je eigen ijsje versieren door snoepjes of sausjes aan het ijsje toe voegen. Het is de bedoeling dat de snoepwinkel 't Soetrijck op vrijdag 8 maart geopend wordt.