(foto: Henk Burgers)
(foto: Henk Burgers)

Vergadering ehbo-vereniging Beek

Tekst: Henk Burgers

BEEK - Ondanks het slechte weer (sneeuw en gladheid) waren er van de 26 leden er toch 21 leden naar de algemene ledenvergadering gekomen.

Deze vergadering moesten de leden goedkeuring geven over het nieuwe privacy-regelement en de wijziging statuten huishoudelijk reglement. De secretaris had kort voor de vergadering nog een bericht uit laten gaan dat zeker 2/3 van de leden aanwezig moesten zijn voor een geldige stemming.

Om 20.45 kon voorzitter Pietje Verbeet de vergadering openen en heette allen welkom. Vervolgens werden de agendapunten afgehandeld en was het tijd voor de jaarspeldjes. Dit jaar waren er twee bij deze vereniging te vergeven, en wel voor de dames Arjanne Prinsen (die 20 jaar lid was van de vereniging) en secretaris Janet Wekking, die tien jaar lid was. Na de overhandiging van de bloemen werden ook de ereleden verrast met een bloemetje. Arjanne en Henk dankte het bestuur voor de vele tijd die het besteedde aan de vereniging en reikte de secretaris een presentje uit voor het vele werk dat zij de afgelopen tijd had verricht met het in orde maken van de privacyregels en de veranderingen van het huishoudelijk reglement.

Sijbrand Donker roerde nog even de hulpverlening bij evenementen aan, en vroeg de leden of ze zich wilden aanmelden voor evenementen waarbij hulpverlening door de ehbo gewenst was. Hierna kon een tevreden voorzitter om 22.05 uur de vergadering afsluiten, waarna er nog even gezellig werd nagebabbeld.