Gerja van Hunen.
Gerja van Hunen. onbekend

IkPAS =

30 of 40 dagen zonder alcohol

Tekst:

Gerie van der Land-Zijderveld

MALDEN - Gerja van Hunen, eigenaar van BaseLine Voedingsadviesburo gevestigd in Malden en met diverse vestigingen in de regio doet ook weer mee!

“Ondanks dat mijn verjaardag soms in de actieperiode (Vastentijd) valt, hou ik het dan toch vol. Dat geeft dan meteen leuke gesprekken over de actie. Het is goed voor je lichaam om je lever een langere periode rust te gunnen. En waar ik als voedingsadviseur blij mee ben is dat sommigen mensen, die meedoen met de actie, dan kilo’s verliezen. Alcoholdrinkers daag ik uit om ook mee te doen. Doen? Vanaf 31 januari is de aanmelding op www.ikpas.nl geopend. De actie start op Aswoensdag, 6 maart, direct na carnaval. Dat is een prima datum om te beginnen, toch? Lekker fris de lente in!”

Aanmelden via www.ikpas.nl is voor sommige mensen een soort van stok achter de deur en helpt hen om de 40 dagen vol te houden. Het initiatief voor de actie in deze regio is zeven jaar geleden genomen door Welzijn Malderburch en Gezondheidcentra Samen Gezond Malden. De actie wordt ondersteund door de gemeenten Heumen en Mook en Middelaar. www.ikpas.nl.