Vrienden van Gruusbèk Live

in sporthal Heuvelland

GROESBEEK – Op vrijdagavond 8 februari om 20.30 uur wordt voor de zevende maal het muziekspektakel 'De Vrienden van Gruusbèk Live' gehouden in sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg in Groesbeek.

Tijdens deze Groesbeekse variant van De Vrienden van Amstel Live spelen jaarlijks diverse Groesbeekse bands in wisselende samenstelling met elkaar. Naast het spelen van hun eigen vertrouwde repertoire wagen de bands zich die avond ook op elkaars muzikale terrein en spelen ze samen genres die voor hen niet gebruikelijk zijn.

Dit alles gebeurt weer in een fantastische entourage, in een prachtig decor met een spetterende lichtshow en vele special effects. Voor vele honderden muziekliefhebbers het evenement om jaarlijks weer naar uit te kijken. De line-up voor dit jaar bestaat uit de bands: Van Trien, Regroove, Pleg Band en diverse support acts van onder andere Jan Meijers (Jan van Tuttie) met Sonja Meijers, Raymonda Jacobs (Leff), Martijn Joosten (voorheen Plegband) , Anton Könings en Diana Honing en de band 'Alles'.

Kaarten voor deze zevende editie van Gruusbèk Live zijn in de voorverkoop te verkrijgen in de kantine van sporthal Heuvelland, Bruna aan de Dorpsstraat in Groesbeek en online via www.vriendenvangroesbeeklive.nl voor 7,50 euro per kaart terwijl men aan de kassa op 8 februari 12,50 euro moet betalen.