Afbeelding
Foto:

Disq in beweging

REGIO - Wij zijn Saraï Titalepta en Fleur de Kleijn, beiden in ons derde jaar van de opleiding Sport- en Bewegingseducatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

"Vanuit onze stage hebben wij een project opgestart met de Disq. De Disq (onder meer bekend van Wendy van Dijk) bestaat onder andere uit een heupgordel met aan beide kanten een weerstandsapparaat, waardoor je nog meer uit je bewegingen kunt halen. Met behulp van dit apparaat verzorgen wij leuke lessen."

Een deelnemer vertelt: 'Het is leuk, gezellig en je boekt zichtbaar resultaat'. Wanneer het weer het toe laat zullen de lessen buiten plaatsvinden. "We maken een wandeling waarbij we tussendoor spierversterkende oefeningen doen. In de lessen besteden wij aandacht aan jouw eigen doel. De Disq is een opkomend concept dat wij meer bekendheid willen geven in gemeente Berg en Dal en omgeving. Op dit moment hebben wij een gezellige, enthousiaste en diverse groep op maandagavond in Groesbeek. In deze groep zijn nog plekken beschikbaar. Daarnaast willen wij trainingen beginnen in Malden en Molenhoek. Hiervoor zoeken wij nog enthousiaste deelnemers! Dus ben jij nieuwsgierig geworden? Stuur dan voor meer informatie of aanmelden voor een sportgroep een mail naar Disqinbeweging@hotmail.com of neem een kijkje op de website van In Beweging."