Parochie Groesbeek

Opgeven van intenties: I.v.m. de gewijzigde dag waarop de weekbladen in ons dorp verspreid worden, is het tijdstip voor het aanleveren van kopij aan de redactie van de weekbladen ook aangepast. Het verzoek is om voortaan uw misintenties 12 dagen voor verschijnen van de krant in te leveren vóór maandag 12.00 uur bij ons Parochie centrum).

Overleden: Wilhelmus Maria v.d. Weide, Petronella Hendrina van Duijnhoven-Kuijltjes, Johanna Catharina Arts-Arens, Hendrikus Johannes Kosman, Maria Jacoba Petronella Schoenmakers-van Doorn.

H.H. COSMAS EN DAMIANUS

Zaterdag 9 februari 19.00 uur Voorstelviering communicanten m.m.v. Jeugdkoor Mikado

Misintentie: voor vrede in de wereld en voor het welzijn van de parochianen.

Zondag 10 februari 19.00 uur H. Mis m.m.v. KK St. Caecilia

Misintenties: Overleden ouders Sluis-Lamers, Theo, Sander en Henk; Petrus Theodorus Langeveldt, Antonetta Langeveldt-Derks; Jacques Bleize; Overleden ouders Hermsen-Nillessen; Gerda Jochoms-de Klein van echtg, kinderen en kleinkinderen

ST. ANTONIUS BREEDEWEG.

Zondag 10 februari 09.30 uur. Eucharistieviering met samenzang

Misintenties: Voor de verjaardag van Lambertus Wijnhoven, Catharine Janssen de echtgenote, dochter Anja en schoonzoon Peter van de kinderen en kleinkinderen.

Verjaardag van Catharina Ebbers-Linders vanwege kinderen, klein- en achterkleinkinderen familie Ebbers.

Woensdag 13 februari 19.00 uur. Eucharistieviering.

Intentie: voor vrede in de wereld en voor het welzijn van de parochianen.

Opgeven van intenties: op zondag en woensdag voor en na de Eucharistieviering of een enveloppe in de bus Sint Antoniusweg 2 met vermelding: Misintentie Breedeweg; naam en telefoonnr. afzender vermelden.

Elke vrijdag om 9.00 uur en elke zaterdag om 19.00 uur een mis in de Kapel Mariëndaal.