FNV Belastingservice in Groesbeek

GROESBEEK - Met ruim 400.000 belastingaangiftes is FNV belastingservice de grootste belastingadviseur in Nederland. In Groesbeek start de FNV met deze ISO-gecertificeerde service van 5 maart tot en met 13 april.

FNV-leden kunnen hun aangiftebiljet gratis laten invullen. FNV-leden dienen hiervoor een afspraak te maken, dit kan alleen via telefoonnumer: 06 12632309. Het adres om uw belasting in te laten invullen is: Op de Heuvel, Ericastraat 39 in Groesbeek.

Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

BERG EN DAL - Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen te betekenen, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een voetbalteam te coachen.

Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De Vacature die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht is: Met uw huisdier ouderen bezoeken

Vindt u het leuk om met uw aaibare huisdier op bezoek te komen bij onze bewoners met dementie dan bent u welkom op de verpleegafdeling van De Meent. De Meent is een kleinschalige woonvorm in een beschermde omgeving voor 25 mensen met dementie. Een veilige woonomgeving in Groesbeek met behoud van het vertrouwde gevoel van thuis. In De Meent mag de bewoner zijn wie hij is. Uitgangspunt is altijd dat er samen met de bewoner gekeken wordt naar wat hij zelf kan en waar zijn familie, vrienden en vrijwilligers in kunnen ondersteunen. Contactpersoon: Sandra Theunissen, E-mail: s.derooij@zzgzorggroep.nl, 024 3434491.

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal.