Buurtklus in Groesbeek-Zuid,

de Horst en Breedeweg

GROESBEEK - Je hebt een klus. Je staat er alleen voor. En je hebt de middelen niet om iemand hiervoor te betalen. Bel dan voor Buurtklus, een team van vrijwilligers in Groesbeek-Zuid die kunnen helpen.

Zoals bij het op orde brengen van huis en/of administratie; klusjes zoals ophangen van spullen, kleine reparaties, klein tuin onderhoud; korte ritjes naar het ziekenhuis. De klussen kunnen in overleg op een verantwoorde manier door buren worden opgelost. "U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de klus en bent zelf aanwezig bij het uitvoeren van de klus. Het project behelst onderlinge burenhulp en er wordt geen controle uitgevoerd over wat onderling wordt afgestemd."

Buurtklus is een nieuw initiatief ontstaan door bewoners die ondersteuning krijgen van Forte Welzijn en het Sociaal Team Groesbeek Zuid. "Wilt u gebruik maken van Buurtklus? Bel dan op werkdagen tussen 09.00-13.00 uur naar het servicebureau van Forte Welzijn: 085 0406066. Vermeld hierbij ‘Buurtklus’. Wilt u ook buurtbewoners helpen met klussen, meldt u dan aan door een e-mail te sturen naar lisanne.bron@fortewelzijn.nl."