Afbeelding
Foto:

Inschrijving buitenvolleybaltoernooi Ikaros gestart

GROESBEEK - In het weekend van 16 en 17 juni houdt Ikaros haar derde buiten volleybaltoernooi aan de Nieuweweg 34 Groesbeek, gelegen bij De Galgenhei. Op zaterdag het supergezellige toernooi voor de recreatieve spelers en op zondag voor de jeugdleden. Ook zal er dit jaar weer het unieke watervolleybal spektakel plaatsvinden.

Zaterdag: Recreanten 16 + We bieden iedereen de mogelijkheid om lekker een potje te volleyballen (6 tegen 6). Of je nu gezellig wilt ballen met je vrienden, carnavalsclub, familie , collega's of lekker wilt knallen, het kan allemaal. Deelname vanaf 16 jaar.

Recreanten gevorderden: richtlijn is team met meerdere (3 à 4) volleybalspelers met ervaring/ sportief aangelegd.

Recreanten beginners: richtlijn is team met merendeel spelers met weinig ervaring.

Voor beide nivo's geldt echter: 'meedoennis belangrijker dan winnen'. Aansluitend is er een BBQ en feestavond.

De zondag zal geheel in het teken staan van de jeugd. Voor de mini's nivo 4, combi 5 + 6 , C en B jeugd zal er een toernooi georganiseerd worden. Er zal tussendoor weer een geweldige bingo worden gehouden met mooie prijzen. Voor de broertjes en zusjes zal er een springkussen staan, zodat het een gezellig familiefeest wordt. Iedereen is welkom op deze dagen om te komen kijken.

Inschrijving kan via www.Ikaros.nl. Verdere info over recreantentoernooi is te verkrijgen via mail: buitentoernooi@ikaros.nl en info over jeugdtoernooi via jeugdbuitentoernooi@ikaros.nl.