Cursussen 'Koken voor mannen'

REGIO - Er worden weer enkele leuke en leerzame kook-cursussen in Leuth en Groesbeek opgestart voor mannen van rondom de zestig jaar. Iedere cursus betreft tien bijeenkomsten van één keer per maand. Dit zijn gezellige ontmoetingen die in het teken van zelfredzaamheid staan door zelf te leren koken. Want lekker en gezond leren koken is ook gewoon leuk! De cursus wordt door een ervaren hobby-kok gegeven. Deelnemers betalen slechts de kosten van de etensboodschappen.

Groesbeek: Koken voor mannen van alle leeftijden nu ook in Groesbeek! Deze cursus is op dinsdag 20 maart van 17.30 tot 21.00 uur en wordt gehouden bij Op de Heuvel aan de Ericastraat 39. Onder leiding van een kok wordt er in een kleine groep gezamenlijk gekookt, waarbij rekening wordt gehouden met de al dan niet aanwezige kook-ervaring van deze nieuwe groep mannen. Heeft u interesse? Meldt u aan! Kook-ervaring is zeker niet noodzakelijk. Opgeven voor deze kookcursus kan bij Marjon.Galdermans@fortewelzijn.nl of 06 21213224.

Leuth: Nieuwe deelnemers mannen 60+, én een enthousiaste hobby-kok gevraagd! In het kulturhus van Leuth gaat er weer een derde serie van start voor mannen 60+. Daar zoeken we weer deelnemers voor uit Leuth én omgeving, eens per twee weken op de maandagavond. Er wordt rekening gehouden met de al dan niet aanwezige kook-ervaring van deze nieuwe groep mannen.

Kok gezocht voor Leuth: Na twee succesvolle groepen zoeken we een enthousiaste en ervaren hobby-kok voor een derde serie met maximaal zes mannen. Het is erg leuk vrijwilligerswerk. Voor meer info: mail of bel Rene Verheijen: rene.verheijen@fortewelzijn.nl, of 06 49881095.