Opening Anytime Fitness Groesbeek

GROESBEEK – Wethouder Erik Weijers verricht op zaterdag 10 maart de officiële opening van Anytime Fitness samen met Lara Baars (bronzen medaille kogelstoten tijdens de Paralympische spelen in 2016) aan de Hoflaan in Groesbeek.

Het is niet alleen Anytime Fitness maar ook Fysiotherapie Boonstra en Mulders, Gemak Voeding & Leefstijl coaching Amy Wijers en Peer Pulles van Pulles Training), die in het pand gevestigd zijn en die de belangstellenden gaarne te woord staan. De cliënten kunnen 24 uur per dag 7 dagen in de week Sporten en Alles onder een dak. Of het nu gaat om groepslessen virtueel of live. Functionele H.I.I.T. training of persoonlijke begeleiding alles is bij Anytime Fitness mogelijk.

Via Boonstra en Mulders, kunnen de leden consultaties en behandelingen op afspraak maken. Eventuele klachten kunnen vroegtijdig gesignaleerd worden waarna er overleg plaats vindt met een fysiotherapeut. Ook re-integratie via de fysiotherapeut is gebaat met oefeningen in de sportschool.
Dankzij Gemak Voeding en leeftijd coaching is men verzekerd van een juiste voedingsschema. Een gratis kennismakingsgesprek is mogelijk. Daarnaast zorgt Pulles Training & Coaching voor een vergaande persoonlijke training.
Door alle kennis van deze specifieke vakgebieden onder één dak te bundelen krijgen de leden met zekerheid het gewenste resultaat. Denkt u na over een gezonde leefstijl, afvallen of conditie, kom dan geheel vrijblijvend langs om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Als men in maart lid wordt dan krijgt men op vertoon van dit artikel een gratis sporttas.

Kerkberichten

protestantse

gemeente Groesbeek

Zondag 18 maart, 5e Zondag van de 40-dagen.

Voorganger: ds. D. stolk uit Nijmegen.

Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd voor een project van Kerk in Actie.

Vanaf 9.45 uur staat de deur open en is iedereen welkom

Zie ook: www.pkn-groesbeek.nl