De meiden van het C1 team (Foto: Djordi v.d Horst)
De meiden van het C1 team (Foto: Djordi v.d Horst) Foto: Djordi v.d Horst

Groesbeeks Glorie C1 kampioen

GROESBEEK - Dit jaar begon de C1 van handbalvereniging Groesbeeks Glorie de wedstrijdcompetitie met een jong team, dat bestond uit een groep enthousiaste en zeer gemotiveerde meiden.

Dat dit team kampioenspotentie had werd al vroeg in het seizoen duidelijk want heel veel wedstrijden werden overtuigend gewonnen. In totaal zijn slechts twee wedstrijden gespeeld waarbij de spanning om te snijden was, maar door vechtlust en teamwerk werden deze wedstrijden met één doelpunt verschil gewonnen. Doordat de nummer twee van de competitie vorige week punten had laten liggen stond het C1 team 7 punten los waardoor het kampioenschap, met nog drie wedstrijden te spelen, binnen gehaald kon worden. De kampioenswedstrijd werd gespeeld tegen Bedo, de hekkensluiter uit de poule.

In de eerste helft bouwde de Groesbeekse meiden al een forse voorsprong op en bij rust stond het 0-10 in het voordeel van Groesbeek. In de tweede helft ging het tempo aan Groesbeekse kant nog verder omhoog en de meiden van Bedo hadden hier geen antwoord op. De C1 won hun kampioenswedstrijd overtuigend met een eindstand 2-22.