Afbeelding
Foto:

Even voorstellen: Jesse de Kleijn

MILLINGEN - "Hallo, mijn naam Jesse de Kleijn, achttien jaar. Geboren in Nijmegen maar getogen in Millingen aan de Rijn. Ik ben een VWO leerling op het Canisius College waar ik met veel plezier naar toe ga. Ook ben ik betrokken bij extra activiteiten zoals de debatclub en de medezeggenschapsraad van onze school."

"Maar hoe komt een Millingse jongen terecht bij een van oorsprong Groesbeekse partij? Ik heb altijd interesse gehad in de politiek en volg deze landelijk en regionaal op de voet, deze beïnvloedt namelijk direct je leven. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de toekomst van deze mooie gemeente.

Toen ik in aanraking kwam met VOLG, wist ik direct dat zij dezelfde visie hebben als ik. Bij VOLG maken ze zich sterk voor het unieke landschap dat je in deze gemeente kan tegenkomen en willen daar ook duurzaam mee om gaan; Als ik over ongeveer 50 jaar met pensioen ga wil ik ook met de elektrische fiets door de Gelderse poort fietsen en om dit voor elkaar te krijgen moeten wij ons beste beentje voorzetten, voor mij, maar ook de rest van mijn generatie.

Ik merk ook dat VOLG zich voor de hele gemeente wil inzetten op cultureel en sociaal gebied, en daarom voel ik me als Millingenaar daar thuis. Ik wil mij natuurlijk inzetten om mijn generatie bij de lokale politiek te betrekken en ook wil ik mij inzetten voor ouderen en hun welzijn want samen kan je heel wat moois bereiken."

Jesse de Kleijn