Afbeelding
Foto:

Chantal Jarman

wint uitje naar WK Allround

GROESBEEK – De prijswinnaars zijn bekend. Chantal Jarman wint het uitje naar het WK Allround op de Coolste baan van Nederland. Mariska van Loon en Joost Westeneind winnen een verwenpakket van Hans de Echte Bakker.

Deze week werd Chantal Jarman blij verrast toen ze het telefoontje kreeg van Anne van IJzendoorn van Hans de echte bakker met het nieuws dat ze de winnaar is geworden van de selfieactie die tijdens de Olympische Spelen gehouden is door de echte bakker. Zij wint het uitje en mag met z'n tweeën naar het WK Allround waar de Olympische medaillewinnaars gaan strijden om de titel. De verwenpakketten zijn gewonnen door Mariska van Loon en Joost Westeneind. Zij kunnen genieten van een tas vol lekkere ambachtelijke producten van Hans, de echte bakker.

Tijdens de Olympische Spelen stond een levensgrootte selfieschaatser in de winkels in Groesbeek en Beek. Alle klanten die een foto maakten met deze schaatser en deze op Facebook plaatsen maakten kans op een van de prijzen. Ook bij aankoop van producten voorzien van een "medaille" konden klanten kans maken op een van de prijzen.

Veel mensen leverden het kaartje in of plaatsten hun foto op Facebook, maar niet iedereen kan in de prijzen vallen. Chantal, Mariska en Joost zijn dan ook erg blij met de gewonnen prijs.