Spelers Open Toernooi.
Spelers Open Toernooi.

Open dubbeltoernooi bij

tennisvereniging De Oorsprong

BEEK - Van 16 tot en met 24 maart verzorgt tennisvereniging De Oorsprong (Beek, gemeente Berg en Dal) haar vijfde Open dubbeltoernooi. Iedereen die ouder is dan 17 jaar en lid is van een KNLTB-vereniging mag meedoen.

De inmiddels vijfde editie, van het drukbezochte voorjaarsdubbeltoernooi in Beek, gaat binnenkort weer van start. Voor, tijdens en zeker ook na de wedstrijden is het erg gezellig in de kantine voor zowel de spelers, publiek als meegebrachte supporters.

Net zoals voorgaande edities van het Oorsprong Open Dubbeltoernooi kun je inschrijven in de categorieën 3 t/m 9 in de onderdelen HD, DD en GD. Om ervoor te zorgen dat iedereen meerdere partijen kan spelen, worden de wedstrijden in poules gespeeld. Een ideale voorbereiding op de voorjaarscompetitie! Inschrijven is mogelijk tot 12 maart via www.toernooi.nl onder de naam 'Oorsprong Open Dubbeltoernooi'.

De Oorsprong is een actieve vereniging met ruim 350 leden, twee trainers, 6 smashcourtbanen en een gezellige kantine. De smashcourtbanen hebben de speeleigenschappen van gravel, maar zijn zowel in de zomer als de winter bespeelbaar.

De vereniging organiseert naast open toernooien regelmatig verenigingstoernooien en biedt de mogelijkheid tot deelname aan meerdere competities. Vrijdags is de vaste ‘racket-avond’; hierbij wordt geloot wie tegen wie speelt. Een uitstekende avond voor nieuwe en toekomstige leden om kennis te maken met de tennisclub.

Website: www.tvdeoorsprong.nl. Facebook: TV de Oorsprong. Alde Wetering 6, Beek (bij het Wylerbergmeer).