DVSG speelt een goede wedstrijd

GROESBEEK - DVSG speelt de eerste wedstrijd na de winterstop thuis tegen AAC Olympia op het kunstgrasveld. In het begin start DVSG goed, maar na een kwartier wordt het toch AAC die steeds meer druk op het doel van DVSG geeft. In de 34e min kan Rens Hubers nog een bal van de lijn redden, maar in de 43e min kopt een eigen speler van DVSG de 0-1 binnen.

Na rust start DVSG met goed en aanvallend voetbal en AAC is soms gevaarlijk in de omschakeling met hun snelle spelers voorin. DVSG creëert goede kansen zoals met Rico Voeten die knap aanneemt, draait en net de doelpaal treft met zijn schot. Een voorzet over links van Rico Voeten komt aan bij Menno Sillessen in de spitspositie. Hij scoort de verlossende 1-1 gelijkmaker in de 59e min. DVSG blijft doorgaan, maar het lijkt erop dat er geen goal meer gaat vallen. Zeker als er nóg een bal tegen de paal belandt. In de 83e min is het Niek Derksen, in het veld is gekomen voor Charl Jakobs, die lijkt te gaan scoren. Maar zijn inzet wordt uit het doel gehaald. Ook de rebound gaat er van dichtbij niet in. Tot grote vreugde van alle DVSG’ ers wordt er in de 93e min toch de 2-1 gescoord. Niek komt door over links en geeft de bal voor op Menno Sillessen, die scoort. Het lijkt DVSG nu een keer gegund om een terechte overwinning in de laatste minuten over de streep te trekken. Het is dan ook heel erg zuur als in de 95e min AAC nog de 2-2 maakt.

DVSG geeft een super goede tweede helft gevoetbald, maar krijgt met één punt echt te weinig vandaag. Als DVSG volgende week uit tegen DVE Trajanus ook zo speelt, moet er daar ook punten gehaald kunnen worden.

Carnavalsmunten

ook geldig bij

schlagerfestival

én in feesttent

GROESBEEK – De komende carnaval worden voor zowel het schlagerfestival in sporthal Heuvelland alsmede in de carnavalstent op het Markterrein aan de Spoorlaan dezelfde munten gehanteerd.