Protestantse

gemeente Heumen

Zondag 10 feb. 2019 om 10.00 uur , Dorpsstraat 19 in Heumen.

Voorganger ds. G. Ruiterkamp uit Wychen. De collectes zijn bestemd voor Stichting Mirembe (Kamuli) en de Diaconie.

Zie ook onze website: www.pknheumen.nl

Bingo Odio

MILLINGEN - Zondag 10 februari houdt het werkcomité van Odio een bingo-avond in haar clubgebouw op sportpark De Hove, Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn.

Het prijzenpakket van deze avond is 1.070 euro bestaande uit geldprijzen. De hoofdprijs van deze avond is 230 euro en er zijn twee bonusronden met een eerste prijs van 50 euro. Voor iedereen is er een gratis kopje koffie of thee. De aanvang is om 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur.

Prinsreceptie

De Krölstarte

MIDDELAAR - Op zondag 10 februari is de grote Prinsreceptie van Prins Michiel I en zijn Prinses Sharon in d'n Trog (Dorpsstraat 45 Middelaar).

De Prins wordt om 10.30 uur thuis opgehaald door Hofkapel De Everlanders. Dan gaat het met Jeugdprinses Anna en de Raden van Elf in optocht terug naar d'n Trog waar om 11.11 uur de Prinsreceptie begin met een serenade van fanfare Sint-Caecilia. De receptie gaat door tot iedereen geweest is. Ze is bedoeld voor iedereen binnen en buiten Middelaar die de Prins en zijn Prinses wil komen feliciteren. Daarnaast zullen bevriende carnavalsverenigingen uit de regio en hun hofkapellen acte de présence geven. De muzikale omlijsting van de receptie is in handen van Hofkapel De Everlanders en de eigen DJ Stefan.