Evert van de Ven
Evert van de Ven

Interactieve lezing:

'Van burn-out naar leef nu'

BEEK - Heb jij het ook drukker dan ooit met je gezin, je werk, je hobby’s? Op woensdagavond 13 maart vertelt life-coach Evert van de Ven je in Bibliotheek Beek-Ubbergen hoe je bewuster kunt leven. Kijk eens in de spiegel van je leven met deze inspirerende en interactieve lezing.

Of het nu gaat om school, werk, familie of relaties: het is soms lastig om te voelen wat de volgende stap moet zijn. Life coach Evert van de Ven kan je hier een handje bij helpen. Met zijn praktische en humoristische aanpak krijg je weer zicht op je leven en plezier in de dingen die je doet. Hij gaat in op vragen als: hoe doe je wat je doet? Hoe komt het, dat als je probeert het anders te doen, je binnen de kortste keren weer terug valt in je oude patroon? Met deze humorvolle, interactieve en vooral praktische lezing geeft Evert van de Ven inzicht in hoe je een eerste stap kunt zetten naar een leefwijze waar je voldoening uit haalt.

De lezing ‘Van burn-out naar leef nu’ vindt plaats van 20.00 tot 21.30 uur en is onderdeel van de collegereeks ‘Universiteit van Beek’. Deze colleges in de bibliotheek bieden je de mogelijkheid je te verdiepen in uiteenlopende onderwerpen en mensen uit de buurt te ontmoeten. Bibliotheekleden en studenten betalen 2,50, overige bezoekers kopen een kaartje voor vier euro. Koop je kaartje vooraf in de bibliotheek of via www.obgz.nl/uni-beek.