De commissie Marc Cornelissen, Cor Sas en Grad Derks
De commissie Marc Cornelissen, Cor Sas en Grad Derks

Deutsche Montag in Mook

MOOK - In Mook zal op carnavals-maandag duitse Schlager-musik de boventoon voeren.De plaatselijke Heikneuters organiseren dan een heuse Deutsche Montag!

Jarenlang vierde de Mookse Alde Hap haar prinsen-receptie op deze maandag. Voor vele mensen jaren een probleem gezien de drukke eigen programmas op die dag! Binnen de Alde Hap ontstond daarom het idee voor een andere invulling.De receptie werd al met succes verplaatst naar half januari, daags na de pronkzitting!

Voor carnavalsmaandag werd een volledig duits Schlagerprogramma in elkaar gezet. Hoofdthema`s zijn een heus Dorps Fruehstueck , de eerste regionale Bier-Pul- Schuifwedstrijden en natuurlijk de hele dag Schlager Musik und Tanz, met live artiesten uit binnen- en buitenland!

Optredens zijn er onder andere van Die Schlagerfreunde, de Milsbekse Helene Fischer (Miranda Hendriks),Duo Moes, Duo Kick Down, en Monika Voss! Het Fruehstueck is niet alleen voor alle Mookse carnavalsvrienden, maar iederèèn is welkom op dit dorps-treffen!

De zaal van het duitse Moks Kafè aan de Groesbeekseweg gaat op 4 maart open om 10.30 uur. Daar begint het Het Dorfs-Fruehstueck om 11.00 uur, waarna de deutsche Montag losbarst. Wie wordt de eerste regionale Bier-Pul-Schuif Kampioen? Alle regionale prinsen zijn uitgenodigd, en strijden om de felbegeerde titel van Bier-Pul-Schuif Kampioen 2019.

Kaarten voor Fruehstuck à 5 euro zijn verkrijgbaar bij het Moks Cafè. Telefoon 024 6961505 en bij de Plus supermarkt Mook. Reserveren kan tot 1 maart.