(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Mandy en Wesley Simons van 't Soetrijck zijn er bijna klaar voor

GROESBEEK – Op vrijdagmorgen 8 maart gaan de deuren open van de grote verwenwinkel-chocolaterie 't Soetrijck van Mandy (29) en Wesley (31) Simons in winkelcentrum Bellevue 12 in het centrum van Groesbeek.

De ondernemende broer en zus misten iets in Groesbeek, waaraan volgens hen wel degelijk behoefte is: een bijzondere chocolaterie met een uitgebreid scala aan andere specialiteiten en verwenningen. Het wordt beslist een verwenwinkel voor de fijnproevers, daarvan zijn zowel Mandy als Wesley overtuigd. Momenteel zijn ze met man en macht in de weer om 't Soetrijck voor 8 maart ingericht te krijgen. Inmiddels is het speciale interieur gearriveerd.
De liefhebbers kunnen dadelijk terecht voor liefst 250 soorten schepsnoep, 50 soorten oud-Hollandse snoep, 40 Amerika-style-producten, 120 soorten luxe bonbons, zes soorten slagroom truffels, verse nougat uit Frankrijk en Italië. Daarnaast is er een flink assortiment aan veganistisch, lactose-, gluten- en suikervrij snoep aanwezig.

Een speciale hoek is gereserveerd voor geboortekado's voor elk wat wils. Ook worden er in 't Soetrijck fudges vers bereid. Daarnaast komt er een speciale hoek met Italiaanse snoepwaren en in april wordt er gestart met echt versgemaakte soft-ijs, milkshakes en swirl met vers fruit. Inmiddels hebben Mandy en Wesley samenwerking met 'Irmadammekes', die tijdens de opening portretten komt tekenen op papier. Ook kan men op bestelling terecht voor Sweet Tabes en kerstpakketten. De eerste 250 kopende klanten van minimaal 7,50 euro ontvangen een goodybag ter waarde van 20 euro. Met na de opening de aanbieding: reep 'Galler' 1 + 1 gratis.