Groesbeeks Glorie verliest in Best

GROESBEEK - De dames van Groesbeeks Glorie zijn op zaterdagavond naar Best afgereisd om tegen Aristos dames 1 te spelen. Groesbeeks Glorie stond vierde in de competitie en Aristos stond vijfde. De twee vorige wedstrijden tegen de dames uit Best wonnen de dames van Groesbeeks Glorie met een klein verschil in doelpunten.

Het zou een spannende wedstrijd moeten worden. De eerste helft startte snel met doelpunten van beide teams. De dames van Groesbeeks Glorie speelden niet goed, maar konden de eerste helft afsluiten met twee punten achterstand. De dames van Aristos startte de tweede helft met een doelpunt waarna de dames van Groesbeeks Glorie het moeilijk kregen. De verdediging van Groesbeeks Glorie was niet goed waardoor de dames van Aristos de leiding konden nemen in de wedstrijd. De dames uit Groesbeek kregen zes keer twee minuten tijdsstraf waardoor het lastig werd om de leiding over de wedstrijd terug te pakken. De uitslag van de wedstrijd was 26-16 in het voordeel van de dames van Aristos.

De volgende wedstrijd is op 16 maart tegen PSV dames 3 in Heuvelland om 20:15 uur. PSV staat derde in de competitie met één punt voorsprong op Groesbeeks Glorie. Deze wedstrijd is dus erg belangrijk voor de dames uit Groesbeek om de derde plaats te bemachtigen in de competitie.