Afbeelding

Jaarlijkse hardloopwedstrijd Rondje Millingen

MILLINGEN - Ook dit jaar is er weer het hardloopevenement Rondje Millingen op zondag 24 maart. Er wordt gestart vanaf 11.30 uur. Dit jaar is er voor de lopers van de 5KM, 10KM en de TrailRun de mogelijkheid een medaille te kopen voor twee euro.

5 KM - Wil je een nieuw persoonlijk record lopen, of is dit je eerste wedstrijd? Deze 5 km is perfect, je start in het dorp waarna je heerlijk doorloopt over de dijk. Met een fantastisch uitzicht over de Rijn loop je snel richting finish. 6,50 bij voor-inschrijving, na-inschrijving 8,00 euro.

10 KM - We hebben ‘n extra snelle 10 km route, hier loop je een PR! Eerst loop je op de dijk, op een verharde weg, daarna ga je door de Millingerwaard, heerlijk in de natuur, langs bizons en wilde paarden, hoe leuk is dat! 8,- bij voor-inschrijving, na-inschrijving 10 euro.

Kinderloopjes - We hebben afstanden die passen bij onze jonge lopers zodat het voor alle lopertjes een plezier is om mee te doen. Keuze uit 500 en 1.000 meter. De kinderen lopen gezellig door het dorp, onder aanmoediging van familie en vrienden. Slechts drie euro. Iedereen krijgt een medaille!

TrailRun - Tijdens een afstand van ongeveer 15 km loop je onder begeleiding een pittig parcours via de uiterwaarden, langs de Rijn en door het prachtig natuurgebied. Trailschoenen zijn aanbevolen en deelname is op eigen risico. Alleen voor-inschrijving 10 euro. Meer info staat op www.rondjemillingen.nl.