Vrijwilliger tijdens koffieronde. (foto: Gasthuis)
Vrijwilliger tijdens koffieronde. (foto: Gasthuis) Gasthuis

Koffie-vrijwilligers gevraagd in het Gasthuis

MILLINGEN - Het Gasthuis uit Millingen is op zoek naar vrijwilligers die koffie/thee willen inschenken in het gezellige restaurant De Gasterij voor onze bewoners of de koffie/thee-ronde op de afdeling verzorgt. En natuurlijk hoort daar een koekje bij!

Behalve het aanreiken van een kopje koffie genieten onze bewoners vooral van de extra aandacht en een praatje. Het inschenken van de koffie vindt plaats op de volgende dagen/tijden:

Van maandag - vrijdag
van 09.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur

Op zaterdag en zondag
van 09.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur

Ook als u bijvoorbeeld maar twee uurtjes per week beschikbaar heeft, zijn onze bewoners u enorm dankbaar voor uw inzet. Heeft u belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie neemt u dan contact met ons op. Onze coördinator vrijwilligerswerk maakt graag kennis met u in een gesprek. U krijgt uitleg over de verschillende mogelijkheden en er wordt samen gekeken wat bij u past. Als u aan de slag gaat als vrijwilliger krijgt u uiteraard een degelijke begeleiding en een samenwerkingsovereenkomst. In sommige gevallen kan een training worden gegeven. En natuurlijk is er voor u een kerstpakket, een vrijwilligersavond en een hechte groep collega vrijwilligers die de kwaliteit van leven van de bewoners naar een hoger plan tilt.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diny Blom, coördinator vrijwilligerswerk, via telefoonnummer 0481 431644. U kunt uiteraard ook digitaal uw belangstelling kenbaar maken via info@stjandedeo.nl.