Afbeelding
Foto:

Natuur, rust en cultuur

HEILIG LANDSTICHTING - Begraafpark Heilig Land Stichting is een bijzondere plek middenin een bosrijke omgeving die aan eenieder die zich hier thuis voelt een mogelijkheid biedt om zijn of haar dierbare te begraven of gedenken.

Deze begraafplaats is uniek door zijn ligging met haar natuurlijke schoonheid, inspirerende rust, rijke cultuur, de grote verscheidenheid aan grafvormen, de speciaal vormgegeven graven en het individuele maatwerk. De vormentaal en materiaalkeuze van de verschillende grafsoorten is zodanig afgestemd dat deze in harmonie is met de omringende natuur.

Uniek zijn de tuingraven met gestapelde muurtjes van ruwe Cunrader steen, de terrasgraven en de grafheuvels die op natuurlijke wijze gedrapeerd zijn in het glooiende landschap dat zo kenmerkend is voor deze begraafplaats. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een eeuwigdurend natuurgraf in het ongerepte bos. Asbussen kunnen begraven worden in het fraaie urnenbos of in een kleine variant van een tuingraf. Het park is een mooie samensteling van monumenten, kunst natuur en erfgoed. Het is een oase van rust en intimiteit, die troost geeft en uitnodigt tot bezinning.