Senioren Vereniging Sionsheuvel

GROESBEEK - Dinsdagmiddag19 maart is er bij de seniorenvereniging Sionsheuvel weer een bingomiddag.

De aanvang is om 14.00 in het voorzieningenhart Op de Heuvel aan de Ericastraat 39. De zaal is open vanaf 13.00 uur. iedereen is welkom, ook niet-leden.

H. Antonius Abtkerk Malden

Zaterdag 9 maart om 19.00 uur H. Mis met H. van der Donk en Herenkoor.

Zaterdag 16 maart om 19.00 uur H. Mis met J. van Banning en Maldens Gemengd Koor.

Iedere woensdag om 9.00 uur is er een H. Mis met aansluitend aanbidding.

Toneeluitvoering

in Ooij afgelast

OOIJ - Wegens familieomstandigheden bij twee spelende leden van toneelvereniging De Optimist uit Ooij wordt de uitvoering in de De Sprong van 24 maart voor de KBO Ooij gecanceld.

Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum is, wordt dit bekendgemaakt.

Bingo in Groesbeek

GROESBEEK – Iedere donderdagavond wordt er bingo gespeeld in cultureel centrum De Mallemolen aan de Kloosterstraat 11 in Groesbeek.

De hoofdprijs bedraagt wekelijks 250 euro. Daarnaast is nog de jackpot in de wacht te slepen. Als de jackpot de 400 euro bereikt heeft, worden er vier extra rondes gespeeld van 100 euro. De opbrengst van deze bingo-avonden komt geheel ten goede aan zes verenigingen. De zaal van De Mallemolen is al om 19.00 uur geopend. De bingoballetjes gaan om 20.00 uur rollen.

Supervleesbingo

in Groesbeek

GROESBEEK – Op zaterdagavond 23 maart houdt de Groesbeekse Vogelvereniging De Gekleurde Zanger een succesvolle supervleesbingo in de grote zaal van Voorzieningenhart Op De Heuvel aan de Ericastraat in Groesbeek.

Op deze avond zijn er vleesschalen, fondueschalen, rollades, tassen boodschappen en een supervleesschaal in de wacht te slepen. In totaal worden er tien rondes gespeeld en één superronde. Een grote kaart kost tien euro. De zaal van Op De Heuvel is al om 19.00 uur geopend. De bingoballen gaan pas om 20.00 uur rollen.