Groesbeeks Glorie op derde plaats

GROESBEEK - Op zaterdag 23 maart om 19.50 uur speelde Groesbeeks Glorie dames 1 tegen Internos dames 2. Dit was de laatste wedstrijd van de competitie. Wanneer deze wedstrijd gewonnen zou worden, zouden zij eindigen op de derde plaats.

Na een lange rit naar Etten-Leur, stonden de dames van Groesbeek klaar om hun laatste wedstrijd te spelen. De start van de wedstrijd was niet erg sterk. Het leek alsof er niet voldoende concentratie was. Er werden kansen gemist en er was regelmatig balverlies. Toch wist Groesbeeks Glorie met regelmaat te scoren. Zo wist onder andere Chanou Kersten een aantal mooie break-outs te lopen. Ook de keepsters Lise Giesbers en Nikki van der Vorst wisten een aantal schoten van Internos eruit te halen, waardoor de afstand snel opliep. De ruststand was 6-12 in het voordeel van Groesbeek.

Ook in de tweede helft was Groesbeeks Glorie niet erg scherp. De dames van Internos konden af en toe gemakkelijk door de verdediging komen en ook de cirkelspeelster kon regelmatig aangespeeld worden. Door een aantal mooie doelpunten van speelsters Loeki de Bruin en Fleur Boonen, kon er ook in de tweede helft een flinke voorsprong worden behouden. Ondanks dat er geen sterke wedstrijd werd gespeeld, was de eindstand 13-24 in het voordeel van Groesbeek. Door deze winst hebben de dames de derde plaats in de competitie behaald.