Actie! (foto: Ino)
Actie! (foto: Ino) ino

Ikaros organiseert volleybalbuitentoernooi voor recreanten

GROESBEEK - Op zaterdag 15 juni vindt voor de vierde keer dit spectaculair en oergezellig buitentoernooi plaats.

Er wordt recreatief gespeeld waardoor ook niet volleyballers mee kunnen doen. Er zijn twee poules: beginners en gevorderden. Naast het sportieve gebeuren kan men terecht op het aangeklede terras dat mooi uitzicht heeft over de velden. Bij de zelfgebouwde beach-bar kun je naast drank ook terecht voor diverse broodjes, soep en snacks. Op het terras waant men zich op een festivalterrein. Tevens zal er muzikale ondersteuning zijn van de formatie Bob & Co.

Op het grote grasveld zal ook weer het waterspektakel klaar staan. Na afloop van het toernooi kunnen deelnemers aansluiten bij de bbq. Ook worden weer loten verkocht met mooie prijzen die gesponsord zijn door lokale bedrijven. Vanaf 20.00 uur start de feestavond met DJ Mark in de feesttent. "We raden teams aan om niet te lang te wachten met de aanmelding ,want vol = vol. Teams (16 +) kunnen zich aanmelden via www.ikaros.nl."

Scholentoernooi vrijdag 14 juni

Na een paar jaar van afwezigheid zal vrijdagmiddag 14 juni het bekende scholentoernooi op hetzelfde terrein gehouden worden. Nadere info zal via de scholen verlopen. Belangstellenden zijn welkom. Het terrein aan de Nieuweweg in Groesbeek is gratis toegankelijk voor toeschouwers.