Slagwerkgroep Ons Genoegen.
Slagwerkgroep Ons Genoegen.

Voorjaarsconcert Ons Genoegen

MILLINGEN - Het traditionele voorjaarsconcert van fanfarekorps Ons Genoegen vindt plaats op zondag 14 april aanvang 11:00 uur in het gebouw van schutterij OEV (Dreuge tent) aan de Heerbaan.

Het fanfareorkest bestaat dit jaar 123 jaar maar is zeker niet oud te noemen, met veel jeugdleden en een inspirerende dirigent worden er zeer gevarieerde nummers uitgevoerd. Heerlijke traditionele fanfarenummers van oude Nederlandse en Engelse componisten waar de jeugd maar wat graag de tanden op stuk bijt maar ook swingende nummers die heerlijk in het gehoor liggen waardoor menigeen niet stil kan blijven zitten.

Natuurlijk zijn er geen leden meer van het eerste uur maar nog wel leden die al een respectabel aantal jaren lid zijn van deze mooie en verassende vereniging 40, 50, 60 en 65 jaar om maar eens te noemen. Traditioneel krijgen deze mensen de verdiende aandacht door de leden en het publiek op dit concert voor hun jarenlange inzet. Vanzelf sprekend is onze slagwerkgroep er deze ochtend ook bij. Een slagwerkgroep die niet meer het strakke en stijve imago heeft van vroeger maar met zeer veel enthousiasme de meest mooie nummers ten gehore brengt met veel melodische instrumenten door ook weer veel jeugdleden. Al met al een mooie gelegenheid om na het ontbijt of de koffie thuis de jas aan te doen (indien nodig) en na een kleine gezonde ontspannende wandeling de oren te laten verwennen bij dit voorjaarsconcert.