Constance Kersjes Miss Teen of Gelderland 2019. (foto: Roy Froma Fotografie)
Constance Kersjes Miss Teen of Gelderland 2019. (foto: Roy Froma Fotografie)

Constance Kersjes uit Malden gekroond tot Miss Teen of Gelderland

MALDEN / NUNSPEET – Constance Kersjes (17) uit Malden is zaterdag 30 maart in Veluvine Nunspeet uitgeroepen tot Miss Teen of Gelderland 2019. Zij mag nu voor Gelderland uitkomen voor de Miss Teen of the Netherlands verkiezing die 30 augustus wordt gehouden.

29 Gelderse schonen streden om de titels Miss Teen, Miss Beauty en Miss Intercontinental of Gelderland 2019. Uit alle hoeken van de provincie kwamen familie, vrienden en fans naar het prachtige en bomvolle theater. De avond werd geopend door een spetterende groepsdans waaraan alle dames deelnamen. Na de dans kwam de voorstelronde, bikinironde en hashtagronde om vervolgens in galajurk de laatste ronde te doorlopen. Na deze rondes was het moeilijke moment aangekomen voor de achtkoppige jury.

Na een pauze was het tijd voor de uitslag. De miss Teen is de categorie voor meiden tussen de 15 en 18 jaar, Miss Beauty en Miss Intercontinental is voor meiden van 18 tot 26 jaar. Miss Teen of Gelderland 2019 werd Constance Kersjes 17 jaar uit Malden, Miss Beauty en Miss Intercontinental of Gelderland werden respectievelijk Nikki Prein 21 jaar uit Kilder en Juno Zenza 19 jaar uit Eerbeek.

De winnaressen mogen zichzelf straks bewijzen tijden de Miss Teen en Miss Beauty of the Netherlands verkiezing in augustus. Houd voor informatie over de inhoud van het programma de facebookpagina van Miss Beauty of Gelderland in gaten. (www.facebook.com/MissBeautyofGelderland)