Afbeelding
Foto:

Snel en makkelijk bankzaken regelen

Vernieuwde ING Groesbeek reeds geopend

GROESBEEK - Bruna Groesbeek heeft een groot assortiment tijdschriften, boeken, wenskaarten en kantoorartikelen. In de vernieuwde winkel bevindt zich het ING-servicepunt voor bankzaken. De openingstijden zijn gelijk aan die van de winkel.

Klanten van ING kunnen nu snel en makkelijk hun dagelijkse bankzaken regelen. Eigenaar Niels Janssen: "Ik ben erg trots op de vernieuwde winkel, we kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn. Met het hele team staan we klaar om onze klanten zes dagen per week te ontvangen."

Zelf bankzaken regelen, of hulp van een medewerker. In het ING-servicepunt kunnen klanten veel bankzaken zelf regelen. Geld opnemen tot 10.000 of storten tot 15.000 euro gaat via de gecombineerde opname- en stortautomaat. Een medewerker kan hierbij assisteren. Op sommige momenten is persoonlijk contact prettig of zelfs noodzakelijk, bijvoorbeeld voor het openen van een rekening of voor het afhalen van een pincode of wachtwoordbrief. Ook dan is er een medewerker om te helpen.

Het vernieuwde ING-kantoor is gevestigd aan de Dorpsstraat 31 in Groesbeek. De openingstijden zijn: Ma 11:00 – 18:00; Di t/m do 9:00 – 18:00u.; Vr 9:00 – 20:00u.; Za 9:00 – 17:00u.