RC-Parachute springen een leuke discipline met veel mogelijkheden!

MILLINGEN - Op zondag 21 april (1e paasdag) verzorgt modelvliegclub MBC Phoenix uit Millingen aan de Rijn een para-middag. Deze middag is er op het modelvliegveld aan de Zeelandsestraat een workshop en demonstratie parachutespringen met bestuurbare parachutes.

Wil jij ook eens ervaren wat dat nu is? Hoe maak je zo’n Pop, waar vind je medefanatiekelingen? Wat kost zo iets, waar kan ik ervaring opdoen, hoe krijg ik dat hele zwikje in dat kleine rugzakje? Allemaal vragen waarop je antwoord krijgt als je naar onze Workshop komt op 21 april 2019 in Millingen aan de Rijn. Wij zullen dan met zoveel mogelijk piloten aanwezig zijn om uitleg te geven, je kunt ervaren wat het is om een parachute radiografisch in de lucht te besturen en zo kennis te maken met deze mooie tak van sport.

Wij zijn er al een aantal jaren nationaal en internationaal mee bezig en willen graag wat meer bekendheid aan deze sport geven, niet voor onszelf maar vooral om de drempel te verlagen en jou te laten zien wat voor fantastische bezigheid het kan zijn.

"Wat vind je, hebben we je enthousiast gemaakt? Dan zien we je graag op 21 april op het modelvliegveld van Modelbouwclub Phoenix aan de Zeelandstraat 65 in Millingen aan de Rijn."