Het hoofdgerecht ergens in het dorp. (foto: E. Dracht)
Het hoofdgerecht ergens in het dorp. (foto: E. Dracht)

Walking Dinner Molenhoek

MOLENHOEK - Voor de achtste keer wordt in Molenhoek een ‘walking dinner’ georganiseerd, beter bekend als Meet & Eat Molenhoek. Deelnemers schrijven zich in als duo en eten samen met dorpsgenoten op verschillende adressen, waaronder in hun eigen huis! Gewone gerechten én specialiteiten van enthousiaste thuis-koks.

Tijdens Meet & Eat eet je elke gang van het diner op een andere locatie in een groep van zes mensen. Je krijgt zelf ook één gang toegewezen die je voor vier dorpsgenoten mag maken. Je bepaalt zelf wat je maakt en je hoeft niet ingewikkeld te doen. Gewoon je eigen succesrecept of die heerlijke pastasalade van vroeger, alles kan. Aan het eind van elke gang zie je pas waar in het dorp je het volgende deel van de maaltijd gaat eten. En ook voor nieuwe dorpsbewoners blijkt het een unieke gelegenheid om in korte tijd veel nieuwe mensen te leren kennen: “Dit is leuker dan Facebook of Instagram!”

Aanvang en afsluiting van de avond vinden plaats in het Meet & Eat café-voor-één-avond: het Lees- en OntmoetingsPunt (LOP) in het winkelcentrum aan de Prinsenweg. Een unieke manier om op ongedwongen wijze kennis te maken met mensen uit jouw dorp. Dit evenement is niet meer weg te denken uit de activiteitenkalender van Molenhoek! "Doe mee aan deze editie van Meet & Eat Molenhoek op zaterdag 11 mei! Schrijf je nu in tot uiterlijk 28 april 2018 via de site. Inschrijven kan als tweetal in elke combinatie van twee personen, en vanaf 18 jaar. http://www.meeteatmolenhoek.nl/, https://www.facebook.com/MeetEatMolenhoek."